Cea mai scumpa luna de chirie costa cat un Ford KA9000 de euro, atat primeste chirie, pe luna, in 2009, proprietarul unui penthouse din Capitala.

http://www.bloombiz.ro/real-estate/cea-mai-scumpa-luna-de-chirie-costa-cat-un-ford-kaAceasta a fost cea mai scumpa tranzactie de inchiriere incheiata anul acesta, desi, nici pe departe, cea mai mare dintre pretentii. Proprietarul unei vile monument istoric, cere 50 000 de euro lunar, scrie Capital.

Al doilea proprietar fericit a inchiriat, tot in acest an, un penthouse din zona Dorobanti unui presedinte de companie auto, pentru suma de 6.000 de euro lunar, fara TVA.

De ce ar plati cineva chirie de 9000 de euro pe luna?

Potrivit lui Voica, Bogdan Voica, managing partner al John Taylor, peste 65% dintre cei care inchiriaza astfel de locuinte sunt oameni de afaceri straini sau diplomati care au afaceri multiple ce necesita socializare si pentru care locuinta reprezinta o eticheta.

Ei isi cauta o casa nu pentru traiul zilnic, ci pentru a organiza receptii. Zonele cui cele mai mari chirii sunt: Primaverii, Nordului, Kiseleff, Dorobanti, zone centrale cu acces facil catre servicii.


Sursa