Târgul imobiliar Project Expo şi-a deschis astăzi porţile. Bucureştenii interesaţi să simtă pulsul pieţei imobiliare, să consulte oferte noi sau să afle detalii despre cum pot obţine un credit pentru o locuinţă pot vizita târgul Project Expo până duminică.

Circa 45 de expozaţi participă la cea de a şaptea ediţie a Târgului Imobiliar Project Expo, ce se desfăşoară la Palatul Copiilor din Bucuresti.

"A şaptea ediţie a acestui eveniment este guvernată de deviza «O locuinţă pentru fiecare» şi promite să aducă în prim plan atât oferte imobiliare ale căror caracteristică principală este accesibilitatea preţului, cât şi prezentarea în exclusivitate a unor noi ansambluri rezidenţiale", se arată în comunicatul Project Expo.

Agenţia imobiliară Premier Service va prezenta ansamblul rezidenţial "Metropolitan Residence", aflat pe raza oraşului Popeşti-Leordeni.

"Aflat pe raza oraşului Popeşti-Leordeni, la doar 100 metri de limita administrativă a Capitalei, proiectul "Metropolitan Residence" se va impune în foarte scurt timp ca definitoriu pentru noul mod de viaţă în metropola bucureşteană" declară reprezentanţii agenţiei Premier.

Prima etapă a proiectului va fi finalizată anul acesta, în noiembrie.

De asemenea, Premium Imobiliare propune publicului un alt proiect, situat pe Şoseaua Alexandriei. Este vorba de proiectul Scandinavia Residence ce cuprinde 420 apartamente ce vor fi gata anul acesta.

Viitorii proprietari pot achiziţiona o locuinţă la preţuri începând de la 41.000 Euro, cu TVA de 5% inclus, şi având un loc de parcare gratuit.

În cadrul proiectului Militari Residence, vizitatorii târgului pot achiziţiona garsoniere la preţul de 33.500 Euro şi apartamente de două camere la 47.700 Euro. Un apartament de trei camere se poate cumpăra cu 64.000 Euro. Tot în cadrul acestui proiect se pot achiziţiona şi duplexuri la preţul de 94.500 Euro.

Un alt proiect ce va fi prezent la Târgul Imobiliar Project Expo este Red House 1, situat în Prelungirea Ghencea. În aceeaşi zonă, se construieşte ansamblul rezidenţial Red House 2 ce cuprinde atât garsoniere (de la 34.000 Euro), cât şi apartamente de două camere (de la 52.000 Euro). Duplexurile pornesc de la 62.000 Euro, în timp ce duplexurile de trei camere se vând cu 80.000 Euro.

În cadrul proiectului Zorile, din Domneşti se pot achiziţiona vile la preţuri cuprinse între 105.000 Euro şi 140.000 Euro, cu suprafeţe ce variază între 150 mp şi 190 mp.

Braşov Invest vine cu o ofertă ce constă în vânzarea unor terenuri situate la 30 de km de Braşov, la 10 euro/mp.

"În cadrul acestei ediţii a Târgului Imobiliar Project Expo sunt prezente şi institutii de creditare.

Credit Zone participa la acest eveniment imobiliar, aducând în prim plan Pachetul Credit Zone, ce ofera 0 % comision şi discounturi negociate la intermedierea imobilelor prin anumite agenţii imobiliare si dezvoltatori agreati (pentru locuinţe noi), reduceri importante la toti partenerii Credit Zone (notari, asiguratori, evaluatori, avocaţi, constructori)" se mai arată în comunicatul transmis de organizatori.


7 May 2010