Dupa aproape zece ani, Reuven Havar a decis sa renunte la sefia AFI Europe Romania, dezvoltatorul proiectului AFI Palace Cotroceni. La 60 de ani, managerul israelian a acceptat o noua provocare: un post in conducerea unei companii imobiliare, cu birouri in Europa. Wall-Street prezinta cele mai interesante declaratii ale sale din ultimii doi ani.

sursa:wall-street.roCine va prelua sefia AFI Europe Romania

Reuven Havar a renuntat in aceasta luna la conducerea AFI Europe Romania, dezvoltatorul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, insa a declarat ca va continua sa lucreze in piata imobiliara.

Functia sa va fi preluata temporar de seful AFI Europe Bulgaria, Shimon Ben Hamo.

„Incepand cu luna martie, nu voi mai lucra pentru AFI Europe. Voi ramane in real estate, pe un post mai important decat cel actual, insa este prea devreme pentru detalii. Shimon Ben Hamo, CEO-ul companiei din Bulgaria va asigura interimatul in cadrul AFI Europe Romania", a declarat Reuven Havar, pentru Wall-Street.

Anterior, Reuven Havar a fost director general al Prigat Romania, iar din 1999 s-a alaturat dezvoltatorului AFI Europe, prima data lucrand in Cehia, iar din 2006, in Romania.Shimon Ben Hamo, de asemenea originar din Israel, lucreaza in cadrul AFI Europe din anul 2008.


 

 

 

Sursa

17 February 2010