CBRE Europa Centrala si de Est a castigat premiul Property Management Company of the Year in cadrul Galei Premiilor CEEQA 2016 (Premiile industriei de real estate din Europa Central si de Est), desfasurata marti seara in Varsovia. Echipele de Asset Services ale CBRE in Europa Centrala si de Est numara peste 400 de experti in Property Management si administreaza aproximativ 266 de proprietati si mai mult de 2.6 milioane de metri patrati de spatii comerciale.

39941-cbre.jpg„Felicit toate echipele CBRE de Asset Services din Europa Centrala si de Est pentru Premiul CEEQA Property Management Company of the Year primit marti la Varsovia. Este un premiu binemeritat care recunoaste munca extraordinara si serviciile de inalta clasa prestate clientilor nostri. In fiecare saptamana ne extindem si dezvoltam noi proiecte in intreaga regiune. Va multumesc tuturor pentru eforturi si implicare”, a declarat Andreas Ridder, Chairman CEE, CBRE.

Premiile CEEQA rasplatesc performantele de business si realizarile in industria de real estate din  Noua Europa. In asociere cu Financial Times, Premiile CEEQA isi propun sa incurajeze si sa premieze excelenta in business in toate cele 18 tari ale Noii Europe si sa promoveze exemplele de succes ale industriei de real estate din regiune pe piata investitionala mondiala.

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporate, administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare, evaluare, servicii de consultanta pentru dezvoltari imobiliare, de administrare a investițiilor si de cercetare si consultanta. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru.

14 April 2016