"Pentru a vedea cat mai departe in viitor, trebuie sa te uiti cat mai mult in trecut!"  Bazandu-se pe aceasta teorie, se poate anticipa viitorul uneia dintre cele mai vechi colaborari din piata imobiliara bucuresteana. 

30+ ani de experienta

Nu sunt multi cei ce cunosc faptul ca destinele a doua societati comerciale, ambele activand in  Zona de Sud in domeniul imobiliare/constructii, s-au interferat in ultimii 30 de ani in cel mai corect mod posibil. Este vorba despre compania imobiliara Premier - ce  a scris istoria acestei arii metropolitane inca din anul 1994 si dezvoltatorul imobiliar Cavar Residence - un brand ce isi are radacinile in anul 1992 si a ridicat standardele in constuctii la cel mai inalt rang. Despre fiecare, in parte, se poate spune ca a fost pionier pe profilul sau de activitate, ca a trecut peste toate provocarile pe care aceste ultime 3 decenii le-au scos in cale. 

Cu aceasta imensa experienta in domeniul imobiliare/constructii, cu o permanenta deschidere catre evolutie, parteneriatul CAVAR RESIDENCE- PREMIER IMOBILIARE aduce in prim-plan, in acest sfarsit de an calendaristic, un umar de 5 proiecte rezidentiale inovatoare, adaptate perfect traiului si facilitatilor urbane. Aceste dezvoltari imobiliare sunt focusate pe aceleasi 3 criterii: supercalitate, sustenabilitate si modernism. De fapt, un deziderat deja atins, marturie stand proiectele edificate si comunitatile create in acestea.

5 proiecte in parteneriat

Tocmai acest trident  SuperCalitate, Durabilitate si Modernism  a fost cel care a sudat legaturile dintre agentii de vanzari ai companiei imobiliare Premier, dezvoltatorul imobiliar si toti clientii care le-au trecut pragul de-a lungul timpului. Aceasta inclinatie spre supercalitate (un termen deloc exagerat in cazul de fata, lucru care se poate verifica extrem de simplu) a creat de-a lungul timpului o fascinatie a vizitatorilor (multi dintrei ei transformati in "cumparatori" inca de la prima vedere/vizionare). 

"Meriți să cumperi ce este mai bun? Iti doresti ce este mai bun pentru tine si familia ta?"Daca iti raspunzi:"Categoric, DA!", atunci trebuie sa vizionezi proiectele aflate in dezvoltare sub brandul CAVAR RESIDENCE by PREMIER IMOBILIARE! Si, cu siguranta, manat de acest raspuns ferm, vei gasi resursele necesare pentru a beneficia de un produs unic in Zona de Sud."

Astfel sintetizeaza  Giulio Angheloiu, managerul general al Companiei Premier, oglinda virtuala in care au privit toti cei care astazi fac parte din comunitatea Cavar Residence.

"Sunt lucruri care nu se pot maslui sau cumpara. Iar traditia (istoria, mai bine zis) se numara printre acestea. Inflatia de dezvoltatori imobiliari din ultima perioada a atras dupa sine si o inflatie de , mai mult sau mai putin pregatiti. Acest fapt este pozitiv doar pana la un punct, lucru dovedit de gradul crescut de neincredere in ambele categorii. Desigur, pot fi considerat subiectiv, dar in locul unui cumparator, as merge pe carari batatorite, as miza pe profesionistii incercati de vremuri.",

ne declara acelasi Giulio Angheloiu, managerul Premier Imobiliare.

Te gândești să cumperi un apartament în Sectorul 4 sau în Popești-Leordeni? Fie că îți dorești un apartament în Berceni, pe Șoseaua Olteniței, în zona Brâncoveanu sau oriunde altundeva în Sectorul 4, Premier Imobiliare este partenerul perfect pentru a-ți găsi locuința de vis.

8 September 2023