Prezentatorul TV a cumpărat un teren situat în imediata apropiere a Capitalei pentru a dezvolta un proiect rezidențial.

42522-proiect-bloc-p-4e-otopeni-01.jpgPotrivit , Cătălin Măruță a făcut deja primii pași pentru a obține documentația de urbanism pentru un bloc care „va avea regimul de înălțime Subsol + Parter + 4Etaje + 5Etaj retras și o înălțime de 19 m”.

Terenul achiziționat de vedeta TV are suprafața totală de 1.000 mp și se află pe bd. Pipera Tunari din Voluntari, județul Ilfov.

„Proiectul parcurge în prezent ultimele etape înaintea obținerii aprobării din partea autorităților locale. Documentația de urbanism a fost elaborată de Urban Vision Consulting SRL, București. Procentul de ocupare a terenului maxim propus în cadrul proiectului este de 60%, iar coeficientul de utilizare a terenului maxim propus 2,64 mp/ADC teren”, precizează www.arenaconstruct.ro.

Cu toate că decizia prezentatorului de televiziune nu vine în cel mai bun moment din punct de vedere al situației actuale a pieței imobiliare, riscul asumat de acesta este destul de mic. Deși ritmul vânzărilor de locuințe a încetinit, apartamentele din București și din apropiere sunt încă la mare căutare.

 

27 September 2019