Apartamentele unor foste sau actuale staruri din lumea filmului, a muzicii sau modei pot fi închiriate cu sume între 1.000 şi 50.000 de dolari pe săptămână, potrivit ABC.

20493-195-46730-25vila04_461f25e2c9.jpgUn sejur de o săptămână la conacul lui Frank Sinatra din Beverly Hills, California, cu şapte dormitoare, tot atâtea săli de baie, două camere de zi, o sală de mese, bucătărie, bibliotecă şi piscină costă 15.600 de dolari.

Vila lui Mick Jagger poate fi închiriată pentru o săptămână cu 15.000 de dolari. Imobilul se află pe insula privată Mustique din Caraibe şi dispune de şase camere, o piscină, un jacuzzi şi o maşină de teren pentru explorarea insulei.

O altă ofertă este vila lui Eric Clapton din Standfast Point, compusă din trei clădiri luxoase, unite printr-o terasă descoperită. Ca parte a acestui complex, sunt o cameră de joacă pentru copii, o sală de biliard şi o piscină.

Fanii lui Jim Morrison din grupul Doors nu vor trebui să plătească prea mult: o casă modestă de la Hollywood, care a aparţinut cândva starului, poate fi închiriată cu numai 3.000 de dolari pe lună, sau aproape 1.000 de dolari pe săptămână. În casă se află o mulţime de lucruri ce i-au aparţinut lui Morrison.

Iubitorii de muzică clasică pot petrece un sejur de o săptămâna la vila lui Luciano Pavarotti, pe care o pot închiria contra 7.000 de euro de la una din fiicele legendarului tenor. Villa Giulia este situată pe coasta Mării Adriatice, pe un deal, cu deschidere spre mare.

Un sejur de o săptămână la vila designerului Roberto Cavalli din Coral Bay, Cipru costă 5.000 de euro pe noapte şi în jur de 35.000 de euro o săptămână. Vila are trei dormitoare cu interioare exclusive de la Roberto Cavalli, trei băi cu jacuzzi, în care toată ceramica şi obiectele sanitare sunt de la Versace.


Sursa

22 August 2011