Cand ne gandim la Walt Disney, ne gandim la personaje de poveste. Numele lui a ramas in istorie pentru lumea magica pe care a creat-o si in care visurile copiilor devin realitate. Cine vrea sa traiasca in aceasta lume magica, are acum ocazia. Una dintre fostele propietati ale artistului din California, care pare desprinsa din desenele sale animate, este de vanzare, scrie Daily Mail.

20129-cat-costa-lumea-de-poveste-a-lui-disney-o-casa.jpegCladirea din 1932, care are 12 camere, a fost scoasa la vanzare la pretul de 3,65 milioane de dolari.

Casa, care la un moment dat i-a servit lui Disney drept birou, are si o camera de proiectie, pentru filmele sale. Se spune ca "Alba ca Zapada si cei 7 pitici" a fost lucrat si poriectat aici inainte de a fi lansat.

Casa din Los Angeles, cu 4 dormitoare, mai are si o gradina care o inconjoara. Construita in stil mediteraneean, vila are la intrare o rotonda cu cupola, iar tavanele si interiorul piscinei sunt decorate cu picture.

Disney a locuit in aceasta casa aproape 18 ani, desi detinea mai multe proprietati in Los Angeles, printre care si celebra locuinat de pe North Carolwood Drive 355, care a fost daramata intre timp.


Sursa

2 August 2011