Un anunț imobiliar bine promovat ajunge rapid la clientul-țintă, dar un anunț spectaculos ajunge în toată lumea. Asta s-a întâmplat cu oferta imobiliară a momentului – un castel la prețul unui apartament se vinde acum în Marea Britanie. Oferta este cu atât mai interesantă cu cât arhitectul clădirii este unul dintre specialiștii responsabili de restaurarea palatului Buckingham. 

41373-castel_1.jpgÎntreaga lume a visat cu ochii deschiși după promovarea celei mai fierbinți oferte imobiliare a momentului: cel mai mic castel al Marii Britanii, scos la vânzare la prețul unui apartament de clasă medie din Londra. Este vorba despre 550.000 de lire sterline, ceea ce nu sunt tocmaii banii de buzunar al clientului mediu de imobiliare, dar oferta a fost atât de bine promovată încât întreaga lume a ajuns să citească anunțul și să se vizualizeze la proprietate, nu doar potențialii clienți.41379-castel2.jpg

Castelul în cauză este înconjurat de 2.500 mp de pădure, un peisaj care taie respirația și care este inclus în prețul de 550.000 de lire sterline. Acesta a fost construit în anul 1930 de faimosul arhitect Edward Blore. Este vorba despre arhitectul care a extins palatul Buckingham Palace pentru regina Victoria. În ciuda faptului că este o clădire veche de aproape 100 de ani, interiorul este mai modern decât sunt multe locuințe nou construite, iar totul este complet funcțional. Compartimentarea este de un dormitor, o baie, un living și un dining room, completate de scări spiralate decorative dar și ferestre mari, cu arcade și un șemineu în stil Victorian.

41375-castel_3.jpgDe altfel, oriunde te uiți împrejur, se găsesc doar case impresionante de pietre, înconjurate de spații verzi ample. Fiind vorba despre o localitate, liniștea pare să fie asurzitoare. Cele mai importante puncte ale zonei sunt poșta, biserica, o școală elementară și primăria. Câteva magazine răzlețe te duc departe de agitația mondenă a marilor centre comerciale, iar trecătorii pot opri la un mic hotel din zonă. și, în cazul în care printre visători se găsesc și persoane serios interesate de ofertă, atunci este bine de știut că intențiile de cumpărare se pot depune cel târziu în data de 19 aprilie.

41376-castel4.jpg

41377-castel5.jpg

41378-castel_6.jpg

CITEȘTE ȘI: 

8 April 2017