Pentru prima oara in Romania, compania imobiliara Premier Service lanseaza o retea de minisite-uri, fiecare dintre ele dedicat proiectelor imobiliare pe care compania le reprezinta.

 

Ce inseamna asta? In primul rand, orice potential comparator are posibilitatea de a-si rezeva in timp real locuinta dorita cu un simplu click pe internet. In al doilea rand, transparenta totala cu privire la fiecare constructie este expresia cheie care caracterizeaza aceste site-uri. Insa acesta este doar inceputul, intrucat reprezentantii Premier Service intentioneaza sa mai lanseze inca patru astfel de site-uri in urmatoarele zile.

 

De ce aceasta investitie? “Daca in urma cu 4-5 ani, ne promovam in proportie de 70% prin intermediul anunturilor din presa scrisa si doar intr-o mica masura ne foloseam de internet, in prezent rolurile s-au inversat, astfel incat, trei sferturi din promovare se face in prezent online”, spune Giulio Angheloiu, manager Premier Service.

Conform acestuia s-a lucrat la aceste site-uri mai bine de trei luni, iar costurile cresc cu fiecare lansare in parte. “Nu se poate vorbi despre o suma investita, intrucat colectia de pagini online se mareste in fiecare zi, iar bugetul creste direct proportional. Pot insa sa spun ca volumul de munca este urias, iar acest lucru nu se poate cuantifica din punct de vedere financiar”, marturiseste managerul Premier Service. S-a ajuns la aceasta idee in urma unui parteneriat cu site-ul imopedia.ro care s-a ocupat si de partea tehnica a acestui proiect.

 

Cum functioneaza? Pe site-uri sunt descrise proiectele in detaliu si mai mult de atat, zilnic sunt postate fotografii stadiul in care se afla fiecare constructie. In plus, pentru fiecare cladire si fiecare apartament in parte, pot fi vizualizate schite care contin suprafete, compartimentari si alte detalii tehnice. Vizitatorii site-urilor se pot folosi si de filtre de cautare pentru a gasi caminul dorit. Iar pentru fiecare dintre unitatile locative este specificat daca mai este disponibila sau a fost deja rezervata sau vanduta. Dar cel mai important este ca cei interesati isi pot rezerva in timp real apartamentul dorit cu un singur click. Ulterior clientul contacteaza agentul imobiliar Premier Service si poate confirma aceasta rezervare, prin plata unui avans, sau o poate anula.

 

Avantaje. Cel mai mare avantaj este economia de timp pe care o face cumparatorul. Esential este si faptul ca acesta poate urmari online, de acasa, in ce stadiu se afla cladirea, fara sa se mai deplaseze pe santier. “Am facut acest lucru pentru a demonstra inca o data, daca mai este cazul, ca Premier Service reprezinta doar proiecte al caror renume este nepatat, transparenta fiind una dintre ideile pe care ne-am bazat intotdeauna activitatea si mai ales vanzarile”, explica Giulio Angheloiu. Sa nu uitam principiul pe care se bazeaza site-ul “mama” al acestei miniserii proaspat lansate. “Site-ul Premier se doreste a fi o vitrina, un galantar, un showroom actualizat la minut, in care este prezentata corect si onest toata marfa de vanzare.”

Site-ul de prezentare al proiectului Studio Plus Residence. Proiect adresat in special tinerilor si familiilor la inceput de drum, ce se desfasoara in acest moment in trei locatii: Bd. Metalurgiei-Grand Arena, Soseaua Oltenitei
Bd. Brancoveanu-Luica. In curand, proiectul va beneficia si de a 4-a locatie, in orasul Popesti-Leordeni. Preturi cuprinse intre 26.800 euro si 46.000 euro, in functie de suprafata si etaj.

Site-ul de prezentare al proiectului Lucky Residence. Un nou condominiu in care confortul se va imbina cu utilul, dand naştere CAMINULUI dumneavoastra. Constatand succesul inregistrat in anii anteriori de programul “ CUMPERI CASĂ DE CATI BANI AI!”, dezvoltatorii acestui nou proiect s-au hotarat sa-l reitereze. A luat astfel naştere un proiect modular, accesibil tuturor categoriilor de cumparatori. Vorbim despre 117 apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, incepand cu garsoniere de 31 mp si terminand cu apartamente de 4 camere de 119 mp. Preturile sunt cuprinse intre 31.500 euro si 78.500 euro.

Situat pe soseaua Oltenitei, la granita dintre sectorul 4 si Orasul Popesti Leordeni, ansamblul residential Metropolitan Residence beneficiaza din plin de pozitia sa privilegiata. Liniste si Intimitate – deoarece complexul este retras cateva sute de metri fata de DN 4 si in acelasi timp accesul facil la infrastructura Capitalei – retele edilitare, strazi, scoli, gradinite, piete, mijloace de transport in comun plus alte utilitati modern. Preturile sunt cuprinse intre 35.000 euro si 90.000 euro.

 Ansamblul Family Residence Berceni este situat in Zona de Sud, la granita sectorului 4 cu orasul Popesti – Leordeni intr-o zona aflata in plina dezvoltare, intre Soseaua Oltenitei si Soseaua Berceni. Family Residence Berceni este desfasurat pe o suprafata de 7000 mp, ansamblul oferind  viitorilor proprietari o curte interioara cu alei si trotuare si spatii verzi amenajate, parcuri (zone) de joaca amenajate pentru copii, barbeque, foisor pentru recreere si petrecerea timpului liber, magazine mixte, gradinita (program normal si after school), parcare supraterana pe 2 niveluri. Preturile sunt cuprinse intre 27.000 euro si 49.900 euro.

 Ansamblul Sabina Residence este amplasat in  zona de sud a capitalei mai exact in orasul Popesti Leordeni  fiind compus din apartamente de 2 si  camere, dar si garsoniere spatioase, compartimentate excelent.

Ansamblul Sunny Villa Astrelor este situat in orasul Popesti-Leordeni ( Soseaua Oltenitei-Drumul Fermei),  zona noua a localitatii. Condominium intim, desfasurat pe o suprafata de teren de 1000 mp, ce se compune din 3 locuinte unifamiliale este pozitionat intr-un cochet cartier rezidential.

20 August 2011