25.000 mp de drumuri alocaţi pentru o sută de case, dispuse pe 75.000 mp de teren – aceasta poate fi, pe scurt, descrierea ansamblului rezidenţial Corbeanca Forest. Complexul se evidenţiază, în primul rând, prin faptul că oferă proprietarilor intimitate, dar şi construcţii atent ridicate.

30540-corbeanca_forest.jpgDezvoltatorul Corbeanca Forest şi-a dorit ca fiecare proprietar să beneficieze de suficient spaţiu, astfel încât să nu poată fi deranjat de vecini. A rezultat un ansamblu rezidenţial civilizat, în care petrecerile cu numeroşi invitaţi trec neobservate, singura dovadă fiind numărul mare de maşini ce pot fi parcate în faţa casei.

Judecând strict din punct de vedere financiar, dezvoltatorul pare să fi făcut risipă de teren, construind drumuri betonate largi şi troturare spaţioase, într-o perioadă de vârf imobiliar. Însă dacă analizăm rezultatul final, alegerea făcută este evident una câştigătoare: clienţii sunt atraşi să locuiască într-un ansamblu cu spaţii aerisite şi cu numeroase alte avantaje, precum iluminatul public, canalizarea puvială sau branşamentele individualizate de apă, gaz, electricitate şi canalizare.

Un alt punct de interes pentru potenţialii clienţi îl reprezintă preţul vilelor din Corbeanca Forest. În momentul actual, în 2013, oricine poate avea şansa de a cumpăra o casă, cu banii pe care i-ar fi plătit, în 2008, doar pe teren. La un preţ atractiv, oricine poate achiziţiona un produs excepţional, în nordul Bucureştiului – Corbeanca Forest reprezintă un pariu câştigător pentru orice cumpărător: 300 mp construiţi, şapte camere, patru băi, parcaj acoperit, 500 mp teren, plus 250 mp teren în cote indivize, totul la un preţ de la 125.000 E + TVA. Este o ofertă care nu poate fi trecută cu vederea.

Proximitatea Aeroportului, a Complexului Comercial Băneasa Shopping City, a Mega Image-ului de la colţul străzii, precum şi accesul facil în şi dinspre Bucureşti sunt, de asemenea, atuuri inegalabile.

Aceste argumente au avut efectul scontat: Corbeanca Forest este unul dintre puţinele ansambluri rezidenţiale care aproape şi-a epuizat unităţile de locuit, fiind ocupat în prezent în proporţie de 85%.

CITEȘTE ȘI: Corbeanca, locul preferat pentru relaxare al elitei de azi, a fost descoperit de un păstor care căuta adăpost

 

30 mai 2013