0-271-5actualitate11_5336.jpgDupa ce au facut furori in Japonia si apoi in Statele Unite, casele de sticla vor fi construite si in Romania. Si nu oriunde, ci in apropierea lacului si padurii Snagov, intr-o zona ce ofera perspective panoramice deosebite. Aici, la 100 de metri de lac si 20 de metri de padure vor fi ridicate primele patru case din sticla. Constructiile vor fi realizate in proportie de 80% din triplu geam termopan, pe o structura din beton armat, si vor avea o suprafata de cate 350 de metri patrati, pe doua niveluri. Casele vor fi dotate cu centrale termice proprii si vor avea si pereti de beton, insa numai la etaj, acolo unde sunt prevazute dormitoarele.

Reprezentantii Falcon Corporation, societatea care a prezentat ieri proiectul la Targul Imobiliar National, afirma ca au primit deja zeci de solicitari, desi casele de sticla costa intre 850.000 si 1 milion de euro

Locuinte proiectate de clienti

Tot la Targul Imobiliar National, a fost prezentat si proiectul prin care iti poti compartimenta singur locuinta. Mai precis, compania Apulum 94 ofera celor interesati posibilitatea de a-si compartimenta dupa bunul plac apartamentele pe care le va construi pana in 2008 in Capitala, in cadrul a doua imobile de pana la 10 niveluri.

Sursa

19 martie 2007