Meseria de agent imobiliar a fost inventată, mai mult ca sigur, de o femeie deşteaptă, cultă, spirituală, cu o mare putere de a asculta şi de a se stăpâni şi dotată, pe deasupra, cu multă răbdare. Dragostea pentru case şi pentru ceea ce înseamnă „cămin" le ajută pe doamne să faca în acest domeniu cariere de succes." Asta crede Carmen Mihăiţă, care ştie tot ce mişcă pe piaţa imobiliară de 18 ani.

Carmen s-a născut în zodia Taurului, într-un sat aşezat pe dealurile Argeşului unde pădurile şi curţile de multe ori se contopesc, unde miroase mereu a mere coapte.
Aventura imobiliară a început în 1992, când a apucat calea antreprenoriatului în imobiliare împreună cu sora sa.

În prezent, este asociată cu fiica sa şi cu soţul său, căci, după nişte încercări care i-au lăsat un gust amar, a ajuns la concluzia că afaceri bune se fac numai în familie. Cei trei au reuşit să facă un brand din firma Veles. Însă drumul spre succes a fost anevoios. Carmen petrece peste zece ore pe zi la firma. În plus, de circa zece ani este implicată în acţiuni legate de viaţa comunităţii imobiliare din România prin ARAI, iar de doi ani predă un curs de managementul afacerilor imobiliare.

E lesne de înţeles că nu prea îi mai rămâne timp liber. Viaţa personală se comprimă şi se rezumă la duminici. E greu să găseşti un echilibru, iar Carmen a simţit asta pe pielea ei. „Am plătit un bir pentru asta... un divorţ şi multe reproşuri înlăcrimate", îşi aminteşte ea.
Acum, Carmen Mihăiţă e pe drumul cel bun. Şi îşi doreşte să scrie o carte. Vrea să le spună femeilor care vor să înceapă o afacere care este calea cea mai scurtă spre ţinta propusă: faimă şi bani.

În rest, îi place să călătorească. A vizitat multe locuri minunate din lumea largă, din Extremul Orient până în Polinezia, America şi Europa. De asemenea, Carmen mărturiseşte că îi place să lucreze în grădină şi să pescuiască, să gătească şi să citească.

 

 

 

6 March 2010