Călătoriile cu metroul în Capitală sau cu autobuzul în Sibiu sunt mai ieftine, dacă folosiţi cardurile contactless, emise sub sigla Maestro sau MasterCard.

30759-mastercard.jpgÎn Bucureşti, călătorii bucureştenii vor plăti 1,4 lei pentru o călătorie cu metroul, în loc de 2 lei, iar în Sibiu, biletul de autobuz ajunge la 0,89 lei faţă de 1,5 lei. Campania durează două luni, din 15 iunie până în 15 septembrie 2013.

Lansăm cele două campanii pe durata verii pentru că dorim să ne adresăm nu numai locuitorilor celor două oraşe, ci şi numeroşilor turişti posesori de carduri contactless MasterCard PayPass şi Mastro PayPass care vizitează Romania în aceasta vacanţă”, explică Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.

Biletele pot fi cumpărate cu cardul direct în autobuze sau la porţile de acces de la metrou. Atunci când călătorii plătesc biletele cu un card contactless, banii sunt luaţi direct din contul bancar, fără niciun comision şi fără să mai fie nevoie să li se emită un bilet sau cartela. 

CITEȘTE ȘI: Cum arată Bucureştiul, văzut prin ochii unui arhitect american?

 

17 June 2013