În perioada următoare, interesul către materiale şi tehnologii de construcţii se mută în zona Ardealului, prin târgurile de construcţii CAMEX şi conferinţele de arhitectură pe care Abplus Events le va organiza la Timişoara şi Cluj-Napoca.

13679-144209-expozitii.jpgLa toate aceste manifestări accentul se va pune pe aspectul ecologic şi soluţiile practice pentru construcţii. La Timişoara manifestările încep pe 30 septembrie, iar la Cluj-Napoca pe 7 octombrie.


Forumul Regional în construcţii Construct Week Timişoara va găzdui 4 conferinţe, între care Conferinţa de Arhitectură şi Dezvoltare Urbană, şi se va desfăşura concomitent cu cea de a X-a ediţie a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX. Este de notat că Green Building Of The Year va fi prezentat la Construct Week Timişoara. Pe data de 7 octombrie va avea loc Conferinţa de acoperişuri, izolaţii, faţade, pardoseli şi eficienţă energetică, iar în data de 8 octombrie se vor desfăşura Conferinţa de instalaţii şi sisteme de încălzire, ventilaţii şi aer condiţionat, precum şi Conferinţa dedicată studiului terenurilor, infrastructurii, tehnicii structurilor şi închiderilor. La Cluj-Napoca, Forumul Regional în Construcţii Construct Week va dezbate două teme de mare actualitate: reabilitarea urbană şi termoizolarea şi eficienţa energetică.


Alături de Conferinţa de Arhitectură şi Dezvoltare Urbană, pe 7 octombrie se va desfăşura şi Conferinţa de acoperişuri, izolaţii, faţade, pardoseli şi eficienţă energetică, iar în data de 8 octombrie, Conferinţa de instalaţii şi sisteme de încălzire, ventilaţii şi aer condiţionat şi Conferinţa dedicată studiului terenurilor,infrastructurii, tehnicii structurilor şi închiderilor. Construct Week Cluj-Napoca 2010 se va desfăşura concomitent cu cea de-a III-a ediţie a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii ­CAMEX la Cluj-Napoca.

Sursa

22 September 2010