La un an după ce a fost la vânătoare de apartamente cu Kate Hudson, Alex Rodriguez a început din nou să îşi caute o casă. De data aceasta, împreună cu o altă blondă celebră: Cameron Diaz.

sursa foto:sportsillustrated.cnn.comEdiţia electronică a publicaţiei New York Post anunţă că cei doi au văzut recent un duplex cu suprafaţa de aproximativ 520 mp situat la etajul 21 în Aldyn, clădire al cărei design a fost realizat de Costas Kondylis şi care nu este încă finalizată. Duplexul pe care au pus ochii Alex Rodriguez şi Cameron Diaz are şase dormitoare, iar pe terasă există o piscină privată, dar şi o cadă cu apă caldă.

Clădirea în care s-ar putea muta cele două staruri are 286 de unităţi. Apartamentele situate la etajele 2-10 sunt de închiriat, în timp ce locuinţele aflate la nivelurile 11-40 sunt de vânzare. Aldyn face parte din complexul Riverside South, compus din mai multe clădiri construite de Extell.

Pe lângă o pistă de bowling, un perete pentru căţărat, o piscină şi un loc de joacă pentru copii amplasat în interiorul clădirii, persoanele care se vor muta aici vor descoperi şi o panoramă deosebită asupra râului Hudson.

 


 

13 September 2010