Grupul de investitii irlandez Caelum Development a inceput astazi lucrarile de constructie a proiectului ParkLake Plaza din Titan. Dezvoltatorul a desemnat companiile Apolodor SRL si Edrasis-C. Psallidas SA in vederea efectuarii excavarii si respectiv a lucrarilor preliminarii de fundatii speciale.

21681-parklake_plaza_vis_3.jpg,,Suntem de parere ca acest proiect, cu toate avantajele si oportunitatile sale, va fi unul din cele mai de succes din Europa Centrala si de Est si suntem foarte mandri si bucurosi sa vedem ca atat comerciantii internationali, cat si cei locali cred cu putere in acest proiect si deja si-au asigurat un loc in cadrul centrului", a declarat presedintele Caelum Development, David Sharkey. ParkLake Plaza este primul proiect al celor de la Caelum Development ce urmeaza sa fie dezvoltat in Romania.

200 de magazine pe 67.000 mp

Proiectul, ale carui lucrari este estimat sa dureze doi ani si jumatate, va cuprinde aproximativ 200 de magazine pe o suprafata inchiriabila de 67.000 mp. Dezvoltatorul considera ca ParkLake Plaza va imbunatati stilul de viata din Bucuresti, prin facilitatile sale de petrecere a timpului liber precum locurile de joaca pentru copii, cinematograful Cinema City, centrul de fitness ultramodern Pure Fitness si terenurile de tenis in aer liber, hipermarketul Cora si nenumarati comercianti locali si internationali. Pe perioada lucrarilor de constructie la acest proiect se vor crea aproximativ 3.000 de locuri de munca, iar dupa deschiderea sa vor fi disponibile aproximativ 2.500 de locuri de munca.

Caelum Development este un dezvoltator imobiliar european care in urmatorii trei ani va livra doua proiecte comerciale de peste 100.000 mp de spatiu inchiriabil. Aceasta companie s-a dezvoltat in Centrul si Estul Europei, avand sediul in capitala Poloniei, Varsovia. Portofoliul acestei companii include un total de 19 proiecte comerciale, toate localizate in Polonia.


Sursa

26 October 2011