Agentia imobiliara Media City, detinuta de Andrei Sandu, a depus saptamana aceasta la Tribunalul Bucuresti o cerere de demarare a procedurii de insolventa, dupa ce, la inceputul anului, si business-ul din constructii al lui Sandu a intrat in reorganizare juridica.

Media City este una dintre agentiile imobiliare care a crescut foarte mult odata cu boom-ul imobiliar din urma cu cativa ani si a atras foarte multi clienti din zona dezvoltatorilor de locuinte noi. Printre clientii agentiei se numara grupul Lar, care detine proiectul rezidential Serena Apartments, sau dezvoltatorul grec Panhol Developments, care a inceput sa vanda un proiect imobiliar langa Bucuresti cu toate ca inca nu a inceput constructia.
"S-a solicitat reorganizarea societatii, si nu falimentul", au precizat reprezentantii Media City. Media City este o agentie infiintata in 1996. In 2007, firma isi propusese sa atinga venituri de 1 milion de euro, de aproape 3 ori mai mult decat in 2006.

Cifra de afaceri obtinuta a fost mai mica decat estimarile, insa oricum afacerile agentiei au crescut considerabil in perioada de boom a pietei, ajungand in 2008 la 2,7 mil. lei (730.000 euro).


Sursa

2 April 2010