„Schimbă-ţi apartamentul cu o casă!". Acesta este îndemnul unei agenţii pentru cei care visează să locuiască la casă, dar nu au bani.

15181-44.jpgModul de lucru eficient, avantajos şi simplu de care puteţi beneficia presupune ca apartamentul pe care îl aveţi şă-l daţi în regim de consignaţie, timp în care va avea loc construcţia casei mult dorite.

Practic, firma se va ocupa de vânzarea apartamentul dumneavoastră, de construcţia casei şi va finanţa restul de bani necesari (maximum 15.000 de euro) pentru finalizarea construcţiei, diferenţă pe care aveţi posibilitatea să o returnaţi în 10 ani. Cel mai avantajos lucru este că, până în ziua în care veţi primi cheia de la casă, veţi continua să locuiţi în apartamentul pe care îl deţineţi.

„Programul inventat de noi vine în sprijinul celor care s-au săturat să stea la bloc şi visează la o casă. Beneficiarii pot fi inclusiv cei care contractează un credit ipotecar. Niciodată nu a fost mai simplu să se mute la casă!", a declarat Cătălin Albert Matei, directorul general al „Bursei de case".

Casă de 55.000 euro

De exemplu, puteţi opta pentru o casă de 115 mp construiţi, compusă din teren 500 mp, living, bucătărie, două băi, trei dormitoare, terasă şi balcon, la preţul de 55.000 euro, inclusiv TVA. În prezent, loturile de teren disponibile, cu toate utilităţile incluse, sunt la Cărpiniş, Bod şi Tărlungeni.

Programul „Bursa de case" va funcţiona în mai multe oraşe din ţară. Deocamdată acesta este operativ în judeţul nostru şi la Bistriţa, iar din primăvară va fi iniţiat şi la Ploieşti şi Cluj-Napoca.


Sursa

19 November 2010