A ştiut ce a vrut de la bun început şi nu s-a lăsat până nu a găsit un apartament care să corespundă exigenţelor sale. Nu s-a lăsat dus cu vorba de agenţii imobiliari şi nu a bătut palma până când nu a intrat în apartamentul care să îi spună „Bine ai venit acasă!".

Ce mai, Vlad Kinn şi-a văzut visul cu ochii. Este un norocos, căci, pentru el, Goana după casă s-a încheiat la mai puţin de o lună de când a intrat în concurs. Este primul concurent care a reuşit să-şi tranforme visul în realitate.

Ce-i drept, de doi ani ştie tot ce mişcă pe piaţa imobiliară. Iar acesta a fost momentul lui. Preţurile au scăzut, aşa că Vlad şi-a permis să-şi cumpere exact ce şi-a dorit: un apartament cu trei camere, decomandat, în Pantelimon. Şi, chiar dacă gurile rele spun că Vlad nu a făcut o mişcare bună şi că preţurile vor continua să scadă pe piaţa imobiliară, proaspătul proprietar e mulţumit.

„În momentul de faţă, pot să zic că mi-am permis să-mi iau acest apartament. Dar, cum nimeni nu ştie să spună exact ce o să se întâmple în ziua de mâine, m-am gândit: ok, la anul, dacă scade cu 10.000 de euro, ok. Îmi bag degetul în gât şi zic am pierdut 10.000 de euro. O să fiu amărât o lună şi după aia o să-mi treacă. Dar problema mea era în felul următor: dacă creşte cu 10.000 de euro? Dacă creşte cu 10.000 de euro nu mai am de unde să-i pun. Şi atunci iar o să ajung la stadiul de acum câţiva ani în care o să stau şi o să caut. Şi-am zis: prefer să dau 10.000 decât să nu-mi iau nimic la anul."

Să-l stăpâneşti sănătos, Vlad!

 

 

29 October 2009