Bucureştenii în căutare de locuinţe vor fi asaltaţi şi în acest an de târguri imobiliare. Până acum, nu mai puţin de 11 au fost anunţate, ceea ce face ca numărul total al evenimentelor de acest fel, organizate până acum în Capitală, să urce la 53.

sursa:capital.roNumărul organizatorilor a crescut peste noapte şi a atins un maxim anul trecut când aceştia au fost organizat 15 târguri imobiliare.

Dezvoltatori disperaţi de vânzări slabe, interesul stârnit de „Prima Casă" sau lipsa unui cadru de informare adecvat pieţei sunt printre factorii care determină şi în acest an această avalanşă de evenimente.

Primul târg din acest an va fi organizat de Domus Expo Imobiliare, fostul Condominium, în data de 12-14 februarie la World Trade Plaza în Bucureşti.

„Vom organiza trei târguri cu siguranţă: în martie, septembrie şi decembrie. Mizăm doar pe trei pentru că ne-am crescut suprafaţa de expunere. Avem şapte companii mari în exclusivitate, motiv pentru care nu vom avea probleme.

Efervescenţa continuă şi în acest an pentru că interesul este mare. Oricine caută o locuinţă, depinde însă de ce se va mai întâmpla cu «Prima Casă» şi de ofertele dezvoltatorilor. Oamenii vin oricum la târguri, ca să se mai intereseze de oferte.

Au venit până şi în martie anul trecut când toată lumea cânta prohodul pieţei imobiliare", a declarat pentru capital.ro Vlad Vlăsceanu, directorul Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn).

Sursa

14 January 2010