Compania de servicii financiare MarketingBeratung Internatioanl (MBI) îşi deschide primul birou din România la parterul unei clădiri de birouri din Piaţa Victoriei, spaţiu pe care la închiriat pe o perioadă de trei ani, potrivit BNP Paribas Real Estate, intermediarul tranzacţiei.

22650-cladiri_86b96a80f5.jpgMBI a închiriat în întregime parterul clădirii Dr. Felix 87, în suprafaţă de 300 mp. "Locaţia, argumentul clasic pentru alegerile făcute de clienţi în cadrul tranzacţiilor imobiliare s-a dovedit decisivă şi în această situaţie, însă, în acelaşi timp, bugetul şi calitatea clădirii au îndeplinit complet cerinţele clientului pentru primul birou şi ceea ce va fi principalul birou al MBI din Bucureşti", a declarat Irina Andrei, senior office negotiator în cadrul BNP Paribas Real Estate.

Situată în Piaţa Victoriei, clădirea de birouri Dr. Felix 68 are o suprafaţă totală de 2.600 mp distribuită pe şase etaje.

MBI, prezent în zece ţări din Europa Centrală şi de Est, este un broker ce oferă servicii financiare complete atât persoanelor fizice, cât şi celor ce activează ca oameni de afaceri independenţi în sectorul financiar.


Sursa

15 December 2011