Bon Jovi și-a vândut apartamentul de lux din West Village, Manhattan. Rockerului i-a luat aproximativ opt luni să găsească un cumpărător pentru duplexul situat în cea mai bună zonă a orașului New York, însă se pare că a meritat așteptarea.

MANSION GLOBAL

Potrivit Wall Street Journal, locuința a fost scoasă la vânzare în luna iunie 2017, la prețul de 17,25 milioane de dolari. O lună mai târziu, Bon Jovi a scăzut prețul la 15,95 milioane de dolari. Apartamentul, situat pe două niveluri, are aproape 400 de mp, trei dormitoare și încă o cameră care poate fi folosită, de asemenea, ca dormitor. În preț intră și grădina de aproximativ 140 de mp, care oferă o priveliște de vis asupra râului Hudson.

Bon Jovi a cumpărat duplexul în anul 2015 cu 12,88 milioane de dolari.

Starul rock nu s-a mutat, însă, la mare depărtare de vechea locuință. În 2017, el a plătit aproape 19 milioane de dolari pentru un apartament situat în ansamblul rezidențial Greenwich Lane. Locuința are patru dormitoare, patru băi și un living cu o lungime de 12 metri, cu balcoane Juliet și un ascensor care ajunge direct în apartament.

1 March 2018