BNP Paribas Real Estate este prezentă pe piaţa cehă de Property Management din 2010, iar acum îşi extinde gama de servicii prin încheierea unui parteneriat cu Professionals s.r.o.

28182-bnp-paribas-real-estate-isi-extinde-gama-de-ser.jpgCompania Professionals, cu sediul în Praga, şi-a început activitatea în 1993 şi are în prezent un număr de 20 de angajaţi.

În urma acestui parteneriat , BNP Paribas Real Estate îşi extinde gama cu trei tipuri de servicii : tranzacţii, evaluări şi consultanţă pentru spaţiile de birouri, comerciale, industriale şi rezidente.

Professionals este una dintre companiile imobiliare de top din Republica Cehă, oferind servicii la nivel naţional.

“Datorită cerinţelor clienţilor, atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional, am decis să analizăm mai atent piaţa imobiliară cehă. Cum BNP Paribas Real Estate era deja prezentă în Cehia prin divizia de Property Management, alianţa cu Professionals vine în completarea gamei de servicii oferite acestei pieţe” a declarat Nicolas Barbey, directorul echipei internaţionale de management a BNP Paribas Real Estate.

Alianţa cu Professionals este a treia mutare importantă la nivel global pe care o face BNP Paribas Real Estate în ultimile 3 luni, după semnarea alianţei cu Newsec în zona Baltică şi Scandinavia şi achizitionarea alianţei din Olanda, Holland Realty Partners.

BNP Paribas Real Estate este prezentă pe piaţa din România din 2008, oferind la nivel local servicii imobiliare în patru arii de expertiză: tranzacţii, evaluări, managementul proprietăţilor şi consultanţă. Compania este reprezentată la nivel global în 36 de ţări cu nu mai puţin de 6,400 de profesionişti, atât prin subsidiare deţinute integral, cât şi prin reţeaua de alianţe.

 

Sursa

23 November 2012