Împrumutată de peste Ocean, Vinerea Neagră a cucerit întreaga Românie. Iniţial, reducerile erau aplicate doar la electronice şi electrocasnice, dar conceptul a fost preluat rapid de majoritatea producătorilor, inclusiv de dezvoltatorii imobiliari. Mai mult, în acest segment, discounturile durează o săptămână întreagă.  

32420-black-friday.jpgÎn Statele Unite ale Americii, Black Friday este ultima vineri din noiembrie, ziua care marchează începutul sezonului de cumpărători pentru Crăciun. Vânzătorii americani oferă reduceri puternice la majoritatea produselor, iar succesul zilei i-a convins şi pe retailerii europeni să adopte acest concept.

RECOMANDARE: Vrei să vinzi un apartament în viitorul apropiat? Află la ce se uită clientul anului 2013

Dezvoltatorii români s-au pliat pe cerinţele clienţilor şi lansează oferte promoţionale cu această ocazie, în special pentru zona de sud a Bucureştiului. Iar pentru că achiziţia unei locuinţe reprezintă o decizie mai însemnată decât cumpărarea unei tablete, dezvoltatorii menţin ofertele speciale o săptămână întreagă, între 22 şi 29 noiembrie.

Clienţii pot economisi peste 6.000 euro, dacă aleg în această perioadă un apartament cu două camere (58 mp utili), în Dream Residence. De la 43.900 euro, preţul coboară la 37.640 euro, menţinându-se valabil motto-ul ansamblului: „calitate la un preţ accesibil”.

Discount de 5.000 euro oferă şi dezvoltatorii unor blocuri noi din Popeşti Leordeni, din apropierea staţiei de metrou Dimitrie Leonida. În cazul apartamentelor cu două camere (40 mp utili), preţul coboară de la 33.000 euro şi ajunge la 28.000 euro, iar în cazul apartamentelor cu trei camere (79 mp utili), reducerea se face de la 54.000 la 49.000 euro. Ofertele sunt disponibile la agenţia Premier, iar locuinţele se află în imobile moderne, cu două niveluri şi mansardă, complet finisate şi branşate la toate utilităţile.

În această perioadă, preţul locuinţelor scade cu 500 euro şi în cazul ansamblului Galaxy Residence, astfel că o garsonieră cu suprafaţa de 43 mp utili are un preţ de 35.900 euro, în timp ce o garsonieră cu suprafaţa de 35 mp utili poate fi cumpărată cu 28.900 euro. De asemenea, TVA-ul şi locul de parcare sunt incluse, iar dezvoltatorul oferă discount de 5% la plata cash.

 

NU RATA: Sansele de vânzare a unei locuinţe, la mâna proprietarilor. Cum pregătim apartamentul, înainte de a-l scoate pe piaţă?

 

21 November 2013