Black Friday este o practica des intalnita si foarte uzitata in domeniul bunurilor de larg consum. Traditia este impumutata de peste ocean, si consta in transformarea ultimei zi de vineri a lunii noiembrie intr-o zi dedicata reducerilor de pret.

Compania imobiliara v-a obisnuit in lunga sa activitate cu multe lansari, proiecte inovative si programe noi mereu in avantajul dumneavoastra. De aceea, vineri, 22 noiembrie 2013, lansam Black Friday in imobiliare. Dar, pentru ca noi ne dorim sa va oferim mai mult, si pentru ca pana la urma, achizitia unei case nu se compara cu ideea de a cumpara un calculator sau o pereche de pantofi, la noi, regalul reducerilor va dura o saptamana intreaga. In cele din urma, decizia de a cumpara o casa afecteaza destinul unei familii pe termen lung, si noi, asa cum v-am obisnuit, vrem sa va punem la dispozitie toata transparenta, ajutorul si sprijinul de care aveti nevoie atunci cand va pregatiti sa faceti un astfel de pas.

Concret, in perioada dintre 22 si 29 noiembrie, va oferim discounturi semnficative de pret pentru diverse tipuri de locuinte, aflate atat in ansambluri proaspat construite, cat si in blocuri vechi, toate situate in Zona de Sud a Capitalei.

Proiectul Dream Residence da startul acestei saptamani speciale, oferind un apartament cu doua camere si suprafata de 58 mp utili, la un pret mai mult decat promotional de 37.640 euro (pret redus de la 43.900 euro). Si nu este vorba de orice apartament, ci de unul care poate fi inscris fara nici un dubiu in categoria celor de lux, daca tinem cont de faptul ca are placaje ceramice Armani, similare celor folosite in hotelurile de 5 stele din Dubai.

Cate 5.000 de euro am obtinut discount si de la dezvoltatorii unor imobile cu regim mic de intaltime situate in Popesti Leordeni, in apropierea statiei de metrou Dimitrie Leonida. Este vorba de imobile cu 1 sau 2 etaje si mansarda, constructii recente si moderne, finisate complet si bransate la toate utilitatile. In aceasta directie va propunem:

  • apartament cu 2 camere si suprafata de 40 mp utili la numai 28.000 euro (pret redus de la 33.000 euro);
  • apartament cu 3 camere si suprafata de 79 mp utili, situat la mansarda, la doar 49.000 euro (pret redus de la 54.000 euro).

 

21 noiembrie 2013