Michele Nusco, CEO si unul dintre actionarii grupului italian Nusco, cu afaceri in imobiliare si industria usilor si ferestrelor, spune ca va finaliza in luna aprilie a acestui an turnul de birouri Nusco Tower, situat la intersectia dintre strada Barbu Vacarescu si soseaua Pipera, in urma unei investitii estimate la 50 de milioane de euro.

sursa:zf.roTurnul de 18 etaje, cu o suprafata inchiriabila de 17.000 de metri patrati, are un grad de preinchiriere de 40%, dezvoltatorii purtand discutii cu diverse companii pentru inchirierea unor spatii reprezentand inca 40% din suprafata cladirii.

"Vom finaliza cladirea in luna aprilie, iar pana in iunie o vom preda catre chiriasi. Am facut un pariu cu Horatiu (Florescu, presedintele The Advisers Knight Frank, firma care se ocupa de inchirierea spatiului - n.r.) ca pana in luna iunie toata cladirea va fi inchiriata. Bugetul de constructie a cladirii a ramas similar, dar in aceiasi bani am putut cumpara si folosi materiale mai bune pentru finisaje", a declarat Nusco.

Italianul spune ca, in ciuda faptului ca mai bine de jumatate din cladire este inca neinchiriata, nu a redus nivelul chiriilor solicitate (17-18 euro/metrul patrat lunar), desi la nivelul Capitalei alti proprietari de birouri si-au ajustat pretentiile cu 20-30%.




Sursa

26 February 2010