Cei aproape 10.000 mp de birouri ai cladiri Sun Offices vor fi finalizati in vara anului viitor, in timp ce deschiderea centrului comercial Sun Plaza este planificata pentru luna februarie.

sursa:wall-street.roCompania de consultanta imobiliara CBRE| Eurisko a fost desemnata agentul exclusiv de inchiriere a spatiilor de birouri.

Cladirea de birouri Sun Offices, amplasata in zona Piata Sudului, din cartierul Berceni, va fi dezvoltata pe trei etaje, avand o suprafata inchiriabila de 9.800 mp.

De inchiriere, se va ocupa Sebastian Dragomir, managing agent in cadrul CBRE| Eurisko.

In luna august, dezvoltatorul Euro Mediterranee Consulting (EMCT) si Sparkassen Immobilien, divizia de investitii imobiliare a grupului Erste Bank, au amanat pentru 2010 deschiderea centrului comercial Sun Plaza, planificata initial pentru toamna acestui an.

„Deschiderile Grand Arena si Armonia Braila au fost un fiasco atat pentru dezvoltatori, cat si pentru investitori. Noi nu am vrut sa procedam la fel, preferam sa deschidem mai tarziu, dar sa fim pregatiti", spunea recent Michael Richard, director general al EMCT.

Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 80.000 mp si reprezinta o investitie de 200 milioane de euro, in cadrul proiectului fiind integrate si cei 9.800 mp de spatii de birouri.

 

Reprezentantii Sun Plaza au anuntat de curand ca au semnat noi contracte de inchiriere cu grupul Inditex (Zara ,Bershka, Pull and Bear si Stradivarius) si cu retailerul german New Yorker.


Sursa

18 December 2009