De joi, braşovenii vor avea un nou supermarket în oraş. Billa România va deschide în Braşov prima sa filială din oraşul de la poalele Tâmpei. Supermarketul va avea o suprafaţă de vânzare de 500 mp, ajungând astfel la un total de 53 de unităţi în toată ţară.

Billa"Noul supermarket va pune la dispoziţia clienţilor săi peste 5.000 de articole. Cei care aleg să cumpere de la BILLA se vor putea bucura de un vast sortiment de legume şi fructe, de produse de patiserie, preparate şi semipreparate de la vitrina cu servire asistată a raionului Delicatese", se arată într-un comunicat transmis de Billa România.

Totodată, odată cu deschiderea primului supermagazin Billa, braşovenii vor face cunoştinţă cu programul permanent de reduceri De 3X Mai Ieftin, care presupune trei componente importante. Astfel, Preţ Minimal, include toate produsele din brandurile proprii Clever (produse alimentare şi de uz casnic) şi My (articole cosmetice), Billa Plus oferă preţuri mai mici pentru achiziţionarea unui număr mai mare de produse de acelaşi fel, iar Promoţii include o gamă variată de produse diferite în fiecare săptămână.

22 September 2010