Banca Comercială Română (BCR) continuă campania de încurajare a economisirii prin oferirea de dobânzi speciale pentru depozitele nou constituite, la termen de trei luni în lei, şi la termen de şase luni în euro şi dolari, până la 30 septembrie.

Promoţia este valabilă pentru depozitele nou constituite în perioada campaniei, indiferent de provenienţa sumelor, respectiv pentru sume noi sau existente în BCR.

Pentru depozitele nou constituite la termen de trei luni în lei banca oferă o dobândă fixa de 7,5% pe an, iar suma minimă pentru deschiderea unui depozit este de 1.000 lei.

Pentru depozitele nou constituite la termen de şase luni în euro banca oferă o dobândă fixă de 3% pe an, iar pentru cele în dolari o dobândă fixă de 2,5% pe an.

Suma minimă pentru deschiderea unui depozit este de 500 de euro, respectiv 500 de dolari. Depozitele pot fi deschise la ghişeele BCR ori prin Click 24 banking BCR şi Alo 24 Banking BCR.

Clienţii BCR care încasează salariul prin intermediul băncii şi plătesc o factură de utilităţi prin serviciul Direct Debit sau aleg BCR în perioada promoţiei pentru aceste servicii, beneficiază de o dobândă fixă de 8% pe an pentru depozitele la termen de trei luni în lei, nou deschise până la data de 30 septembrie 2010, indiferent de suma constituirii depozitului.

De asemenea, clienţii BCR care deschid, până pe data de 30 septembrie 2010, depozite la termen în lei sau euro, cu dobândă fixă şi maturitate de până în 12 luni, prin intermediul Canalelor Alternative BCR (Click 24 Banking BCR şi Alo 24 Banking BCR) beneficiază de un bonus de dobândă de 0,25 puncte procentuale pentru depozitele în lei, respectiv 0,15 puncte procentuale pentru depozitele în euro. Bonusul este valabil până la prima dată de scadenţă a depozitelor.


11 August 2010