BCR derulează o campanie de îmbunătăţire a serviciilor, iar serviciile informatice fac parte din acest demers. Din această cauză, în noaptea aceasta nu vor fi posibile retragerile de numerar sau alte activităţi la ATM, precum nici plăţile cu cardul.

26802-card-bcr.jpegBCR opreşte sistemul informatic noaptea aceasta între orele 01.00 şi 05.00. pe lângă ATM şi POS vor exista întreruperi şi la maşinile multifuncţionale numite generic MFM. Singura care nu va fi afectată este reţeaua ASV, respectiv automatele de schimb valutar. Această schimbare este explicată de oficialii băncii, care spun că lucrează la îmbunătăţirea sistemului şi la creşterea calităţii serviciilor oferite.

Pentru cei care au totuşi operaţiuni urgente de derulat în acel interval, alternativa este serviciul de efectuare operaţiuni prin canale alternative - Click 24 Banking BCR şi Alo 24 Banking BCR. Acestea vor fi disponibile conform programului de funcţionare - 24/7, cu excepţia afişării informaţiilor referitoare la cardurile de credit.

Serviciile oferite de BCR Partener Mobil SRL prin intermediul telefonului mobil vor fi, ca de obicei, funcţionale 24 de ore din 24. Acestea permit clienţilor să obţină informaţii despre cont, să reîncarce orice cartelă de mobil în reţelele partnere, să trimită bani în orice cont din România sau să plătească facturi direct de pe mobil.

CITEŞTE ŞI: Capcana cardului de credit: care este limita dintre util şi periculos?

12 October 2012