BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL) a încheiat peste 170.000 de contracte de economisire-creditare pentru domeniul locativ în primii doi ani de funcţionare, cu o valoare contractuală de aproape 5 miliarde lei.

13956-deal.jpgÎn baza acestor contracte, clienţii BCR BpL au economisit peste 330 milioane lei, de peste patru ori mai mult faţă de anul precedent, şi au avut la dispoziţie trei variante de produs Economii Plus, Locuinţa Plus şi Locuinţa Imediat.

Valoarea medie a unui contract încheiat a crescut la aproape 29.000 lei, informează banca.

"În condiţiile unui mediu economic dificil, clienţii care apelează la produsele de economisire-creditare pentru domeniul locativ apreciază siguranţa depunerilor, dobânzile oferite de BCR Banca pentru Locuinţe şi prima de stat", a declarat preşedintele executiv BCR Banca pentru Locuinţe, Alexandru Ciobanu, citat de NewsIn.

BCR Banca pentru Locuinţe a lansat activitatea de creditare pentru domeniul locativ. Astfel, clienţii interesaţi au posibilitatea de a contracta un credit intermediar sau anticipat - două tipuri de credite care oferă posibilitatea de a scurta perioada de aşteptare pentru un credit locativ.

Banca susţine investiţii în domeniul locativ precum: modernizarea, extinderea, cumpărarea unei locuinţe, a unei case sau a unui teren, refinanţarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

BCR Banca pentru Locuinţe este, potrivit propriilor estimări, lider de piaţă la contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ din România.


30 September 2010