Veste bună pentru amatorii de articole sportive de firmă! Vineri, 2 iulie, va fi deschis pentru prima dată la Sibiu un bazar temporar de articole sportive Nike, care va funcţiona până pe 27 iulie.

sursa foto:http://ic2.pbase.comAstfel, în perioada 2-27 iulie vizitatorii bazarului pot achiziţiona o serie de produse Nike la preţuri mai mult decât accesibile. Accesoriile, fie că este vorba despre genţi, rucsacuri, mingi, şepci sau şosete, costă de la 5 lei în sus, în timp ce pantofii sport Nike de copii, damă şi de bărbaţi pot fi cumpăraţi la preţuri începând de la 89 de lei, iar tricourile, bluzele, şorturile şi maieurile costă cel puţin 29 de lei.

Bazarul temporar din Sibiu este situat în Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 69, are suprafaţa de 700 de metri pătraţi şi va fi deschis în fiecare zi, de luni pană duminică, între orele 10,00-20,00.
Conceptul de "Bazar Nike" a fost introdus de către Elmec România pentru prima oară în anul 2009, în Bucureşti. Bazarul Nike din Sibiu este primul magazin deschis în ţară după Bucureşti, urmând a fi deschise şi în alte oraşe.

 



30 June 2010