Cliff Williams, basistul trupei AC/DC a listat două dintre proprietăţile sale. Artistul vrea să vândă casele pe care le deţine în Savannah, Georgia şi Fort Myers, Florida, anunţă Wall Street Journal.

14396-101_73279_1.jpgCasa din Georgia, care a fost construită în 1872, a fost restaurată. Williams şi soţia sa au cumpărat imobilul cu trei etaje în 2006 cu 1,5 milioane de dolari, doar pentru a avea unde să stea când veneau în vizită la fiul lor care era student la o universitate din zonă.

Renovarea locuinţei cu patru dormitoare a durat mai mult de un an, iar noii proprietari au ţinut morţiş să adauge un bar în stilul pub-urilor din Marea Britanie. Acum, soţii Williams au scos casa la vânzare la preţul de 1,95 milioane de dolari.

Cealaltă proprietate pe care colegul de trupă al lui Angus Young şi Brian Johnson a decis să o listeze se află în Florida. Casa are două etaje, patru dormitoare, o bucătărie în aer liber, un studio de înregistrări izolat fonic şi piscină. Imobilul este pregătit pentru sezonul furtunilor, fiind prevăzut cu un generator imens.

Basistul trupei AC/DC cere nu mai puţin de 1,375 de milioane de dolari pentru această locuinţă. Potrivit ediţiei electronice a publicaţiei Wall Street Journal, mobila este, de asemenea, de vânzare.

19 October 2010