Bancpost, parte a grupului elen EFG Eurobank, extinde campania 2.000 de lei voucher cadou si la creditele din progra­mul ,,Prima casa 4".

19697-bancpost-26.jpgAstfel, clientii care isi iau prima casa cu un credit de la Bancpost primesc 2.000 de lei pentru a-si amenaja locuinta. To­to­data, promotia se acorda tuturor clien­tilor care contracteaza un credit garantat cu ipoteca.

Bancpost a intrat, de curand, in pro­gra­mul ,,Prima casa 4". Cei care pot be­ne­ficia de credite prin programul guvernamental sunt persoanele care nu detin in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta sau persoa­nele care detin in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia o locuinta in suprafata utila mai mica de 50 mp. Pen­tru achizitia unui imobil vechi Banc­post ofera un credit de maximum 57.000 de euro, in timp ce pentru achizitia unui imo­bil nou creditul poate fi de maximum 66.500 de euro. Valoarea creditului este de maximum 95% din valoarea achizitiei, dar nu peste plafonul mentionat anterior, iar perioada maxima este de 30 de ani.

Bancpost practica o dobanda de Euri­bor la 3 luni plus 4% pentru creditele in euro si de Robor la 3 luni plus 2,5% pentru imprumuturile in lei. Comisionul lunar de administrare este de 0,49% aplicat la jumatate din sold (valoarea garantiei statului).


Sursa

13 July 2011