Bancpost a lansat un credit ca alternativa la ,,Prima casa", cu dobanda egala cu Euribor la trei luni plus 4,95%, prin care se poate contracta o suma de pana la 250.000 de euro, fata de maximum 57.000 de euro prin programul guvernamental.

17710-bancpost1.jpg,,«La prima ta casa» este un nou produs de creditare ce se adreseaza persoanelor care nu au apelat inca la programul guvernamental", potrivit unui comunicat al Bancpost. Banca nu percepe comision de acordare, comision lunar de administrare, iar evaluarea imobilului este gratuita. In plus, asigurarea de viata nu este obligatorie. Termenul de rambursare a creditului este de pana la 35 de ani, iar avansul pe care trebuie sa il acopere clientul este de 15% din valoarea imobilului. Produsul de creditare este disponibil doar in euro.

,,In primele etape ale programului guvernamental, Bancpost a ajutat peste 650 de familii sa isi cumpere prima casa, clientii nostri avand media de varsta in jur de 30 de ani", a declarat George Georgakopoulos, director executiv la Divizia Credite de Consum a Bancpost.


Sursa

21 aprilie 2011