Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anuntat miercuri ca organizeaza, in 24 februarie, ora 11.00, la sediul institutiei, licitatie publica pentru vanzarea a trei active ale unor debitori de creanta bancara, transmite NewsIn.

foto:http://www.ziuaconstanta.roAstfel, Autoritatea pune in vanzare un apartament cu doua camere situat in Falticeni, proprietatea garantilor Sandu Alecu si Sandu Florina. Debitorul a carei creanta trebuie recuperata este S.C. Florand Com S.R.L. Falticeni, jud. Suceava.

Pretul de pornire al licitatiei este de 41.600 de dolari, fara TVA. De asemenea, AVAS scoate la licitatie un apartament cu doua camere in Pascani, judetul Iasi, proprietatea garantilor Dominte Vasile si Dominte Alexandrina.

Activul apartine debitorului S.C. Dom Tour Trans Tir S.R.L. Pascani, jud. Iasi. Pretul de pornire al licitatiei este 31.020 de dolari, fara TVA.

Cel de-al treilea debitor este Top Auto 95 CMM S.R.L. Bucuresti, pentru care AVAS organizeaza o licitatie pentru vanzarea unei cladiri cu destinatia de locuinta, tip vila si teren in suprafata de 1542,5 mp, proprietatea garantului Bacria Marius Mihai, situate in Comarnic, judetul Prahova.

In acest caz, pretul de pornire al licitatiei este 155.900 de dolari, fara TVA.

Sursa

3 februarie 2010