Romexpo este, zilele acestea, gazda a două dintre cele mai importante târguri din industria construcţiilor: Construct Expo şi Ambient Expo. Aceste două expoziţii reunesc 290 de companii din 22 de ţări, pe o suprafaţă impresionantă de 15.000 mp. Târgul este deschis vizitatorilor de joi până duminică.

24062-romexpo.jpgCele două expoziţii reunesc cele mai importante companii din domenii esenţiale pentru cei care vor să amenajeze sau să construiască. Astfel, AMBIENT EXPO este Târg Internaţional pentru decoraţiuni interioare, mobilier şi pisicine, iar CONSTRUCT EXPO este Târg Internaţional de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii.

290 de companii, reprezentând 22 de ţări, expun pe o suprafaţă totală de 15.000 mp

Peste 290 de firme specializate în tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii sau sisteme pentru finisaje, amenajări, piscine, mobilier şi decoraţiuni, reprezentând 22 de ţări, vor expune timp de patru zile, în cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO. Vor fi prezentante cele mai noi produse şi inovaţii din domeniu, venind în întâmpinarea vizitatorilor interesaţi de construirea, dotarea şi confortul locuinţei, a unui birou sau a unui spaţiu logistic.

Totodată, pe toată durata evenimentului, va avea loc o serie de evenimente conexe. De exemplu, în premieră pentru România, CONSTRUCT EXPO 2012 va găzdui concursul european al montatorilor de pardoseli. Concursul se va desfăşura în perioada 29 - 31 martie în Pavilionul C3, din cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO, ultima zi fiind dedicată festivităţii de premiere a câştigătorilor. În cadrul acestei competiţii şi-au anunţat participarea reprezentanţi din şase ţări: Germania, Austria, Italia, Cehia, Polonia şi România.

 

 

29 March 2012