Din dorinta de a fi mereu competitivi si a va aduce  la cunostinta cela mai noi si mai avantajoase oferte Compania imobiliara PREMIER va supune atentiei :

ASTRELOR RESIDENCE:vile tip dublex la cele mai bune preturiASTRELOR RESIDENCE - ansamblu privat de vile tip duplex ce au un regim de inaltime de P+1+pod , extrem de practic si modern, situat in Popesti – Leordeni (intrare), intr-o zona noua de vile cu acces usor din Str Drumul Fermei .

Ansamblul este compus numai din locuinte tip vila ce dispun de o compartimentare inteligenta a spatiilor interioare si de un foarte bun amplasament, intimitatea fiecarei unitati fiind bine calculata de dezvoltatorul acestui ansamblu.

Fiecare unitate dispune la parter de living amplu, bucatarie generoasa, grup sanitar de serviciu si dressing,  iar la etaj sunt 3 dormitoare spatioase (2 dintre ele insotite de balcoane)  si grup sanitar principal.

In ceea ce priveste podul imobilelor acesta este mansardat  amenajat si are o suprafata de 36 mp utili ce poate fi utilizat de catre noul proprietar dupa dorinta acestuia.

Curtea fiecarui imobil va fi amenajata complet cu gazon, trotuar, aleie de acces,  terasa in  suprafata de 14 mp si va dispune de gard  pe toate cele 4 laturi, cu porti auto si pietonale.

Suprafata construita de care dispune fiecare unitate este de 180 mp  iar suprafata utila este de 150 mp, in ceea ce priveste terenul fiecare unitate va dispune de 235 mp in care este inclusa si o cota indiviza din drumul de acces.

Toate detaliile referitoare la acest proiect le puteti gasi online la : Astrelor Residence

Sustinem si promovam intotdeauna cele mai bune proiecte imobiliare.

4 mai 2009