Un nou târg imobiliar anunţă deschiderea porţilor, pentru ediţia de primăvară. De data aceasta este vorba despre tIMOn, Târgul Imobiliar Naţional, care se va desfăşura între 19 şi 22 aprilie, în Piaţa Constituţiei. Dincolo de ofertele în ansambluri rezidenţiale noi, tIMOn oferă clienţilor posibilitatea de a-şi vinde apartamentul la târg, prin intermediul brokerilor.

24409-targul_imobiliar_national.jpgPentru a atrage clienţii la standuri, tIMOn promite atât apartamente noi, cât şi vechi, case construite pe terenul clientului sau situate deja în cartiere precum şi posibilitatea oferită oricui de a vinde în cadrul târgului. Astfel, pentru cei interesaţi să cumpere, reprezentanţii tIMOn promit oferte speciale de tip discount la discount, iar cei care vor să vândă sunt îndrumaţi către brokeri imobiliari care le vor prelua ofertele şi le vor scoate la vânzare chiar în cadrul târgului. Pentru cei care sunt interesaţi să cumpere sau să construiască o casă, companiile prezente la târg vor oferi atât vile construite deja, cât şi posibilitatea de a construi un nou proiect, pe terenul clientului.

La tIMOn vor fi oferite către vânzare apartamente în peste 120 de ansambluri rezidenţiale şi cartiere din Bucureşti, zona metropolitană Bucureşti, Mamaia, Neptun, Braşov, Bacău şi Iaşi. În total, vor expune proprietăţi aproximativ 80 de companii şi vor fi scoase la vânzare peste 15.000 de apartamente noi şi vechi.

CITEȘTE ȘI Locuinţele cu preţuri mici pot aduce probleme mari. Află viciile ascunse ale construcţiilor ieftine.

 

19 April 2012