Târg exclusiv de discount-uri sau Project Expo! Ediţia de toamnă a târgului Project Expo organizată la Sala Palatului aduce în faţa vizitatorilor preţuri mici şi oferte speciale, ne asigură vizitatorii. Discount-urile vor fi la ordinea zilei, în perioada 5-7 noiembrie, cât ţine evenimentul. Totodata, cei care nu pot ajunge la Sala Palatului pentru a vedea ofertele dezvoltatorilor imobiliari, pot vizita editia Online a targului

14877-targ-imobiliar.jpgReducerile depăşesc în unele cazuri şi câteva zeci de mii de euro, în funcţie de valoarea proprietăţii. La Red House 2, în funcţie de suprafaţă şi etaj, un apartament costă între 34.000 euro si 85.000 euro, în cazul unui duplex. Dar doar în cele trei zile în care se desfăşoară Târgul Imobiliar Project Expo, o garsoniera în complexul dezvoltat de compania Apullum 94 poate fi cumpărată cu 27.000 de euro.

În cartierul Atlantic Residence un apartament în vilă poate fi achiziţionat cu un discount de 10.000 euro pe perioada Târgului Imobiliar Project Expo.

Case la preţ de apartament oferă si Belvedere Imobiliare, în cadrul ansamblului Solaris Parc. Doar pentru trei zile, Vila Bianca are un cost de 85.000 de euro. Suprafaţa construită a vilei este de 115 mp, terenul pe care este construita vila este de 180 mp.

"All inclusive" cu discount

În cadrul târgului de discount-uri echipa Maple Place a pregătit o reducere de 7000 euro din preţul standard al casei pentru toţi cei care vor vizita standul Maple Place & Verida Credit din cadrul târgului şi vor încheia un antecontract de vânzare cumpărare pâna la sfârşitul lunii noiembrie.

Echipa Imopedia.ro va fi şi ea prezentă la târgul de Sala Palatului şi vă va ţine la curent cu cele mai importante informaţii.

Viziteaza editia on-line a Targului Imobiliar Project Expo

5 November 2010