Asmita Gardens, compania care se ocupa de vanzarea proiectului cu acelasi nume, amplasat pe Splaiul Unirii, a lansat pentru 20 de apartamente inchirierea cu optiune de cumparare, chiriile incepand de la 700 euro/luna.

sursa:wall-street.roOptiunea rent to buy (n.r: inchiriere cu optiune de cumparare) este valabila pentru 20 de apartamente. Se percepe un avans de 15%, plata unei chirii pe o perioada de doi ani, iar restul sumei se plateste la sfarsitul acestei perioade. Valoarea chiriei este de 700 euro/luna pentru un apartament cu doua camere, 800 euro/luna pentru unul cu trei camere si 1.000 euro/luna pentru locuintele cu patru camere", ne-a declarat Atena Tiplic, director de vanzari in cadrul Asmita Gardens.

La sfarsitul anului trecut, Asmita Gardens a inceput procesul de receptie al apartamentelor din prima faza si pana in prezent s-au mutat 120 de familii. Prima faza a proiectului cuprinde 324 de apartamente, dintre care aproximativ 270 au fost deja vandute.

In luna februarie, Asmita a inceput receptia apartamentelor din faza a doua a proiectului, care cuprinde 434 de locuinte. Printre cumparatorii apartamentelor din Asmita Gardens se mai numara Nicoleta Luciu, Florin Piersic Jr. si Calin Goia, solistul trupei Voltaj.




Sursa

22 March 2010