43.107 euro Cel mai mic pret in ansamblul Arghezi Park Residence

Arghezi Park Residence înseamnă, în primul rând, calitate și diversitate de spații locative, așa cum nu vezi prea des în piața imobiliară autohtonă. Vorbim despre patru blocuri cu garsoniere, studiouri și apartamente cu două și trei camere. Suprafața utilă a unei locuințe este de minim 37 de mp.

Stația pentru mijloacele de transport în comun este chiar în fața blocului, iar magazine de tot felul găsești în imediata apropiere. De la Grand Arena Mall la Metro, Auchan, Jumbo, Selgros sau Hornbach.

Practic, Arghezi Park Residence este un vis devenit realitate pentru oricine își dorește o locuință nouă, de calitate, la un preț decent.

Ansamblul este localizat în sectorul 4 al Capitalei, pe Bulevardul Metalurgiei și cuprinde patru blocuri cu patru tipuri de locuințe:

4 blocuri Are in componenta ansamblul Arghezi Park Residence
  • garsoniere cu suprafața utilă de la 37.45 mp;
  • studiouri cu suprafața utilă de la 54.99 mp;
  • apartamente cu două camere cu suprafața utilă de 58.20 mp;
  • apartamente cu trei camere cu suprafața utilă de la 74.11 mp.

Primul bloc va fi finalizat în cel mai scurt timp, întrucât lucrările de construire au început în urmă cu un an. Pentru unitățile disponibile în acest bloc este acceptată doar plata cash.

Pentru cel de-al doilea bloc, au fost realizate deja structura și zidăria, iar pentru blocul cu numărul 3 lucrările au ajuns deja la etajul al doilea.

În curând, vor începe lucrările și la cel de-al patrulea bloc din Arghezi Park Residence.

Prețurile încep de la 43.107 de euro (TVA inclus), iar la vânzare comisionul este zero. Cu excepția blocului 1, este acceptată orice modalitate de plata. 

Parcul Tudor Arghezi Cel mai nou parc din sectorul 4 este situat in vecinatatea ansamblului

„Există un aspect care poate fi verificat printr-un simplu tur al ansamblurilor rezidențiale din sectorul 4: calitate ardeleneasca, incontestabilă, ce ridică mult nivelul de așteptări ale clienților din zonă. Odată intrat in Arghezi Park Residence, cu greu accepți scăderea standardelor consacrate”, spune Giulio Angheloiu, președinte al Premier Imobiliare, agenția care se ocupă de vânzarea acestui ansamblu.

Ansamblul rezidential Arghezi Park Residence mai are un atu: proximitatea unei zone verzi si de agrement, care include noul Parc Tudor Arghezi.

De asemenea, un alt aspect important este faptul că zona este în plină dezvoltare.

Mai multe informații referitoare la unitățile locative disponibile, precum și detalii privind prețurile și termenele estimate de finalizare ale celor patru clădiri sunt disponibile pe site-ul oficial al ansamblului: https://arghezipark.ro/.

21 March 2022