Operatorul de servicii medicale private Arcadia, care operează un spital de mari dimensiuni în Iaşi, a investit 0,85 mil. euro într-o policlinică situată în complexul comercial Palas din Iaşi.

21387-arcadia.jpg"Este un pas important în strategia de dezvoltare pe care am adoptat-o" a spus Dan Fiterman, directorul general al Arcadia.

Pentru acest proiect, compania a angajat aproximativ 15 medici ş 20 de asistente medicale, în condiţiile în care în total, în cadrul Centrului Medical Arcadia Palas lucrează peste 45 persoane.

"Următoarea policlinică multidisciplinară Arcadia va fi deschisă până la sfârşitul anului, fiind amplasată în Iaşi, pe str. Sararie", a spus Mihaela Calcan, directorul de dezvoltare şi comunicare al companiei.

Palas Iaşi, unde a fost deschidă policlinica Arcadia, va face parte dintr-un proiect mixt, care mai cuprinde şi hoteluri, clădiri de birouri şi apartamente, investiţia totală fiind estimată la 260 mil. euro.

Spitalul Arcadia a fost inaugurat vara trecută în ur­ma unei investiţii de peste 20 de milioane de euro, şi a înregistrat în primul an de func­ţionare ve­nituri de peste 5,5 mi­lioa­ne de euro, peste es­timările iniţiale. Cifra de 5,5 milioane de euro in­clu­de activitatea po­li­clinicii (Arcadia Po­liclinic), a spi­ta­lului multi­disciplinar (Ar­cadia Hos­pital) şi a spi­talului de cardiologie inter­venţională (Arcadia Cardio).


Sursa

6 October 2011