Zona de sud a Bucureştiului pare să se dezvolte special pentru cei cu bugete mici care vor totuşi să cumpere o locuinţă nouă, construită după standarde moderne. Astfel, cu limita de preţ impusă de Prima Casă se pot cumpăra, în unele cazuri, chiar şi două apartamente în această parte a oraşului.

26176-dsc_9989.jpgZona de sud a Bucureştiului s-a transformat în locul ideal pentru constructorii care ridică apartamente accesibile, dar care oferă clienţilor tot confortul necesar. Spaţiile generoase, luminoase şi varietatea mare a ofertelor combinate cu preţul mic fac aceste oferte imbatabile. Lotus Residence este unul dintre proiectele de prestigiu din zonă, care întruneşte toate criteriile de căutare ale clienţilor.

„Sunt propuse apartamente ce au compartimentări variate, astfel încât ele îndeplinesc atât exigenţele persoanelor tinere, dinamice, care îşi doresc o locuinţă nouă, spaţioasă şi luminoasă cât şi cele ale familiilor cu copii ce doresc să evadeze din tumultul şi aglomeraţia oraşului, dar care să se bucure de natură şi de linişte”, arată Cristian Bucurel, director de vânzări Lotus Residence.

Certificatul energetic garantează clienţilor facturi mici şi confort maxim, indiferent de anotimp

Proiectul  Lotus Residence este construit pe o suprafaţă de teren de 24.000 mp şi este format din 198 de apartamente la care se adaugă 38 de vile finalizate, precum şi 48 de apartamente în construcţie. Toate apartamentele sunt complet finisate, au centrală termică proprie şi au trecut toate testele necesare pentru a obţine certificat energetic clasa A. Astfel, clienţii pot fi siguri că, indiferent de anotimp, vor beneficia de un confort termic deosebit la costuri reduse. Totodată, poziţionarea ansamblului este un argument decisiv pentru clienţi.

„Dezvoltarea urbanistică a ultimilor cinci ani a impus această zonă drept una dintre zonele rezidenţiale cele mai active din Bucureşti. Situată în imediata vecinătate a staţiei de metrou Dimitrie Leonida, conferă acces rapid şi către şoseaua Olteniţei şi reuşeşte să îndeplinească locatarilor ansamblului  cerinţa de a avea căi de acces rapide către centrul Bucureştiului şi către locaţiile de maxim interes din zona de Sud: Sun Plaza, Grand Arena Mall, Carrefour, Real Metro, Selgros”, continuă oficialul Lotus Residence.

Tot poziţionarea le permite clienţilor să îşi aleagă cu uşurinţă grădiniţa sau şcoala copiilor, restaurantele, sau centrele de relaxare din oraş. Asta chiar dacă preţurile sunt mult sub media practicată în blocurile vechi din vecinătate.

„Lotus Residence cuprinde o gamă largă de apartamente, cu suprafeţe şi compartimentări variate, ce corespund tuturor pretenţiilor. Astfel, preţurile sunt diferite în funcţie de suprafeţele apaartamentelor. Două camere au preţuri care pornesc de la 31.000 euro, TVA 5% inclus. În acest preţ este inclus şi un loc de parcare”, declară Cristian Bucurel, director de vânzări Lotus Residence.

Aceste preţuri au fost posibile datorită schimbărilor care s-au petrecut în perioada de criză. Materialele de construcţie s-au ieftinit, ceea ce a permis dezvoltatorilor să ofere calitatea la un preţ mai mic. De asemenea, constructorii au ales să renunţe la marjele de profit dinaintea crizei pentru a atrage un număr cât mai mare de clienţi şi a acoperi astfel deficitul de locuinţe de pe piaţă.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi vinzi locuinţa, înainte de termenul impus de bancă?

 


30 August 2012