UniCredit Ţiriac Bank lanseaza primul card de afinitate împreună cu UNICEF în România. Asta inseamna ca 1% din valoarea sumelor plătite la comercianţi cu acest card vor merge către UNICEF pentru crearea de saloane mamă - copil în maternităţile din România.

14974-img_8097.jpgTotodata, 50% din comsionul anual de mentenanţă perceput de banca vor fi redirectionati catre aceeasi cauza. Prin acest gestm UniCredit şi UNICEF speră să doteze şi mobileze maternităţile din România, şi să susţină instruirea personalului medical.

„UniCredit Ţiriac Bank donează din veniturile băncii suma ce reprezintă 1% din valoarea fiecărei tranzacţii efectuate cu cardul de afinitate UNICEF la comercianţi, fără niciun cost suplimentar pentru posesori. Posesorii cardurilor vor şti exact ce sumă a fost oferită prin donaţii în numele lor către UNICEF, pentru că vor primi informaţii actualizate lunar din partea băncii", a declarat Bogdan Spuza, Director Marketing şi Segmente UniCredit Ţiriac Bank.

14976-img_8080.jpgCardul de afinitate UNICEF este disponibil în variantele de credit şi de debit. Ambele tipuri de produse oferă posesorilor posibilitatea să efectueze tranzacţii şi pe Internet şi să obţină informaţii despre sold direct de la bancomat.

Cardul de afinitate UNICEF este susţinut de Andreea Marin Bănică, ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF în România.

14975-img_8072.jpg„Gesturile frumoase, dezinteresate sunt cu atât mai admirabile atunci când sunt făcute într-o perioadă grea, care ne pune pe toţi la încercare", spune Andreea Marin Bănică

Venitul minim necesar pentru obţinerea cardului de credit UNICEF este de 1.000 RON, iar limita de credit nu poate depasi 30.000RON, dar atentie nu mai mult decât echivalentul a trei salarii lunare nete. Perioada de graţie merge până la 56 de zile, beneficiarul cardului trebuie sa achite lunar minimum 5% din suma utilizată.



10 November 2010