Acestea sunt cuvintele cu care va intampina unul dintre cele mai noi complexe rezidentiale din sectorul 4. Proaspat lansat, ansamblul compus din 24 de vile si apartamente tip duplex, desi se afla in mijlocul orasului, este o oaza de liniste si verdeata intinsa pe o suprafata de aproximativ 4.000 de metri patrati. Astfel incat, desi pare doar un vis frumos, orice viitor locatar se va simti aici, in acelasi timp, atat conectat la infrastructura urbana, cat si ferit de aglomeratia urbana. Ansamblul se afla in Sudul Capitalei, in apropiere de bulevardul Metalurgiei, in mijlocul sectorului 4, la doi pasi de mijloacele de transport in comun, dar si de scoli, gradinite, crese, licee, universitati. Nu mai putin de 15 autobuze, tramvaie si troleibuze trec prin zona, iar metroul Aparatorii Patriei este la doar cateva minute.


Un proiect nou, pornit din dorinta de a facilita o trecere cat mai usoara de la apartament la vila, de la un mod de viata la altul. Un ansamblu rezidential ce propune vile si apartamente tip duplex, cu curte proprie, complet finisate si racordate la toate utilitatile (apa curenta, canalizare, energie electrica, gaze naturale). Nu in ultimul rand, chiar daca alegerea cumparatorilor se indreapta catre apartamente, acestea sunt amplasate in cladiri cu un regim de inaltime adaptat perfect vecinatatilor, respectiv Parter + Etaj + Pod mansardabil.

Fiecare dintre cele trei tipuri de vile, vila Isabela, vila Crina si vila Lucia, beneficiaza de teren in proprietate dispus in zona de relaxare (curtea din spate) si curtea din fata.

Si pentru ca flexibilitatea sa fie maxima, dezvoltatorii vin in intampinarea cumparatorilor oferind apartamentele in doua variante de finisare: la alb - finisat complet exterior, la interior sape si peretii la alb, tamplarie PVC ferestre, acoperis Lindab, cu toate bransamentele (curent, gaz, apa, canalizare) si la cheie: in plus fata de varianta de mai sus sunt executate toate finisajele interioare (gresie, faianta, parchet, usi de interior, pereti in lavabil, bai utilate complet, centrala termica proprie, calorifere noi, balustrade scara interioara).

Preturile sunt cuprinse intre 76.000 euro si 107.000 euro (TVA inclus), in functie de finisaje si suprafete. Dar si  in ceea ce priveste modalitatile de plata, compania care promoveaza proiectul,  da dovada de aceeasi flexibilitate. Acestia propun o sustinere in aceasta privinta prin intermediul unora din bancile incluse in protocolul companiei, respective BRD, BCR, Banca Romaneasca, UniCredit, OTP, s.a. la care se adauga toate serviciile de cosultanta si brokeraj. Sunt acceptate ca modalitati de plata: credit imobiliar/ipotecar, credit Prima Casa, plata cash, buy-back.

Ce inseamna buy-back ? In prima etapa se face evaluarea corecta a apartamentului pe care il detineti, se va afla prin metoda comparative de piata, valoarea sa de tranzactionare. In a doua etapa cumparatorul isi  alege apartamentul pe care intentioneaza sa il achizitioneze in ansamblul rezidential, apoi se va incheia un contract de rezervare unde se vor stabili si stipula toti termenii tranzactiei, modalitati de plata, termene, conditii speciale, etc. In a treia etapa se personalizeaza imobilul contractat din punct de vedere al finisajelor interioare in baza ofertei complete oferite de dezvoltator: gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare, zugraveli, etc. 

20 June 2012