După ce criza a şters de pe piaţa imobiliară aproape 8.000 de agenţii, cele care încă activează în piaţă inventează tot felul de metode de a atrage clienţii. Spre exemplu, compania Regatta oferă clienţilor un voucher cu o reducere de 10% pe care îl pot folosi în magazinul Azay.

14852-vesela_de_lux_66624800.jpgAzay comercializează pe piaţa din România seturi de masă din colecţiile furnizorilor Casei Regale a Marii Britanii şi tacâmuri din argint sau aurite, precum cele folosite la bordul Titanicului şi a primului avion supersonic Concorde.

Spre exemplu, din colecţiile semnate Vera Wang, ale producătorului Wedgwood, o supieră costă până la 382 de euro, un vas pentru legune 217 euro, o ceaşcă de ceai 25 de euro şi o cutie pentru zahăr costă 102 euro. O farfurie cu diametrul de 45 de cm, semnată Jasper Conran costă 83 de euro, un bol cu diametrul de 30 cm costă 238 de euro.

Alte preţuri:
Tacamuri ARTHUR PRICE - 1.900 lei
Pahare cristal florentin MARIO CIONI - 1.200 lei
Set masa portelan de Limoges JL COQUET - 14.000 lei
Set ceai portelan englezesc WEDGWOOD - 2. 500 lei
Set masa portelan englezesc MINTON - 32. 000 lei

„Parteneriatul cu Azay s-a născut din dorinţa noastră de a ne răsplăti clienţii. Vrem să le oferim un dar de casă nouă, indiferent dacă vorbim despre persoane care şi-au schimbat domiciliul sau despre firme care şi-au mutat sediul", a declarat Eduard Mircea Uzunov, preşedintele companiei Regatta Real Estate Company.

Fiecare client al companiei va primi un voucher care îi oferă o reducere de 10% la achiziţia obiectelor din magazin, precum tacâmuri din argint sau aurite purtând semnătura celebrului Arthur Price şi care au fost, de-a lungul timpului, atât alegerea ambasadorilor cât şi a Reginei şi a Prinţului de Wales. Toate acestea sunt completate de colecţiile J.L. Coquet din porţelan de Limoges pictat manual cu aur şi platină.


Sursa

4 November 2010