AFI Europe Romania a finalizat prima clădire din cele cinci care vor forma complexul de birouri AFI Park construit in apropiere de centrul comercial AFI Palace Cotroceni.

26447-afi-europe-a-finalizat-primul-office-building-d.jpgConstrucţia AFI Park 1 a inceput în iunie 2011 şi fost finalizata în august 2012, un record pe piata clădirilor de birouri din România. O suprafată de 5.000 de metri pătraţi a fost deja predată chiriaşilor care au întrat in posesia spatiilor. Totodata, AFI Europe şi-a lărgit portofoliul de chiriaşi adăugând Cameron România în prima din cele cinci clădiri de birouri de clasă A de lângă mall-ul AFI Palace Cotroceni.

In luna mai 2012 dezvoltatorul a semnat un antecontract de închiriere pentru o suprafată de 2.500 de metri pătraţi cu Microchip Technology, iar în iunie a adus firma Endava, care va ocupa 2.400 de metri pătrati. După negocierile purtate şi cu alţi chiriaşi, suprafaţa închiriată déjà în AFI Park 1 ajunge la 7.000 de metri pătrati.

„Suntem fericiti că am finalizat o astfel de constructie, de 20.000 de metri pătrati în 14 lun. Este cu sigurantă o realizare de care toti cei care au făcut parte din proiect ar trebui să fie mândri. Faptul că o companie de talia Cameron a ales AFI Park ca sediu în Bucureşti este o dovadă a standardelor înalte pe care ne-am cimentat principiile. Pe lângă avantajele pe care le au datorită locaţiei şi a standardelor de construcţie, noii chiriaşi vor avea posibilitatea extinderii în următoarea fază a proiectului AFI Park “, a declarat intr-un comunicat David Hay, CEO AFI Europe România.

Cea de-a doua clădire de birouri a complexului va fi predată în al doilea trimestru al anului 2014, iar celelalte trei clădiri în fiecare an ulterior.

 

Sursa

21 September 2012