Oligarhul rus Roman Abramovich va cheltui 20 de milioane de lire sterline pentru a construi un club de noapte privat chiar sub stadionul clubului său de fotbal din Londra.

13905-poza_luxist.jpgPotrivit www.luxist.com, patronul echipei Chelsea a decis să amenajeze un local exclusivist sub Stamford Bridge în special pentru a oferi un loc numai bun pentru distracţii prietenilor iubitei sale, Dasha Yhukova. Clubul lui Abramovich va avea o capacitate de 500 de persoane şi ar trebui să fie gata până în luna decembrie. Acesta este amenajat în spaţiul care a fost ocupat de clubul de noapte Purple, care a fost închis în 2007.

London Evening Standard anunţă că în centrul clubului va exista o cascadă de aproape patru metri înălţime, a cărei instalare va costa circa 150.000 de lire sterline. Localul va beneficia şi de o scenă hidraulică, pe care vor urca, în cadrul petrecerilor private, artiştii preferaţi ai lui Roman Abramovich, printre care se numără Gwen Stefani, Amy Winehouse şi Kings of Leon.

Oligarhul rus are o avere estimată la 8 miliarde de lire sterline. Abramovich deţine, pe lângă clubul de fotbal Chelsea, mai multe case în diferite colţuri ale lumii, o proprietate în Londra, 5 yacht-uri de lux, un avion personal, cel puţin trei elicoptere, o flotă de maşini şi unele dintre cele mai scumpe opere de artă din lume.


29 September 2010